Super-ambasador pentru Super-lapte

Avem bucuria să vă anunțăm că, începând cu luna mai 2021, medicul nutriționist Mihaela Bilic este ambasadorul gamei noastre de iaurturi funcționale. Sperăm ca acest parteneriat să aducă în atenția consumatorilor Superiaurturile, produse unice pe piața din România, cu beneficii reale pentru sănătate.

„Din dragoste pentru mâncare am devenit medic nutriționist. Din dragoste pentru produsele lactate, am devenit ambasador Superlapte. Iaurturile funcționale sunt o gamă unică de produse pe piața din România și sunt bucuroasă să-mi folosesc expertiza și notorietatea pentru a le aduce în atenția consumatorilor.
Nimic nu este mai important decât sănătatea iar acum este posibil să contribuim activ la menținerea ei prin intermediul acestor produse naturale care îmbină proprietățile hrănitoare ale laptelui cu efectele lui terapeutice de creștere a rezistenței organismului la stres și îmbolnăvire. Îmi doresc ca, prin intermediul parteneriatului cu echipa de specialiști de la Bioef, să reușim să recâștigăm încrederea românilor cu privire la beneficiile consumului regulat de produse lactate. Laptele chiar merită să fie la loc de cinste pe mesele noastre, este o investiție în sănătate!” Dr. Mihaela Bilic, medic nutriționist

Prezența unui medic nutriționist în echipa noastră este garanția seriozității și profesionalismului ce stau la baza dezvoltării sectorului de alimente funcționale pentru că… nu ne oprim aici!

Pe lângă vânzările directe, am reușit să fim prezenți în marile lanțuri de supermarketuri (Mega Image, Carrefour, Kaufland, Lidl) și mai nou avem propriile noastre vitrine frigorifice în lanțul de magazine Selgros. Ne dorim să fim cat mai aproape de clienții noștri într-o perioadă în care se pune tot mai mult accentul pe o alimentație sănătoasă.

Produsele lactate au făcut întotdeauna parte dintr-o dietă echilibrată însă gama de Superiaurturi poziționează laptele la un nivel superior, acela de aliment care contribuie activ și direct la un stil de viață sănătos.

Vă mulțumim că ne sunteți alături!
Echipa Bioef